Syyskuun saldo


Viime viikolla piipahdin Tampereen taidemuseossa katsomassa Alvar&Ragni Cawenin taidetta. Tykästyin Alvarin kubistisvaikutteisiin maalauksiin. Niiden tummat sävyt ja säväyttävät linjat vetivät puoleensa. 


Samalta reissulta tarttuivat mukaan Joutomaan "taulut". Näissä kuvissa on jotain niin mielikuvituksellista, että niitä täytyy aina jäädä selailemaan. Ylempi siis unelmia ja alempi voimaksi niihin sateisempiin päiviin. 

Melkeinpä vuosi sitten Tehdas 108:in joulumarkkinoilta ostin vanhoja kehyksiä. Nyt ne pääsevät vihdoin seinälle.  Nämä voimakivet löysivät kotiini Viisas elämä-messuilta. Messut olivat mukava piristys syksyiseen päivään ja tuli tutustuttua myös Tampere-taloon. Tykkäsin runsaasta luonnonvalosta ja talvipuutarhamaisesta fiiliksestä. Alakerran naistenhuone oli kyllä aivan omaa luokkaansa peileineen kaikkineen. Nämä voimakivet siis auttavat varsinkin luovuuden virtaan :)
Kaupunkireissulta tämäkin kirja löytyi. Olen katsellut aikuisten värityskirjoja kesästä saakka, mutta nyt se oikea löytyi. Tässä kirjassa on todella kauniita kuvia ja kuvat ovat siis postikortteja! Joten väritysrentoutuksen jälkeen voi vielä koristella seiniään tai ilahduttaa ystäviä näillä kuvilla. Eilen hain kirjastosta cd-kirjoja, joita kuunnellessa värityspuuha on paikallaan. 


Tässä taitaa olla seuraava väritettävä, ihan viikonlopun teeman sopiva. Hyviä syysunia kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit