Ilmaa ja avaruutta


Alkusyksy meni paljolti töissä, pääkoppa oli täynnä sitä ja tätä. Ryhmässä suunniteltiin paljon ja opeteltiin uusia työtapoja, jotka onneksi alkaa nyt tuntua jo omilta. Uudet työtehtävätkin täyttivät kalloa, joten luovuudelle ei jäänyt oikein tilaa, ilmaa ja avaruutta. Nyt sitä on hetken verran. Ainakin. 














Jälleen kerran reissu eteläisempään maamme osaan syyslomalla teki hyvää. Vaikka olen tänne uuteen kotikaupunkiini sopeutunut ihan hyvin, on ihanaa välillä tavata ihmisiä, jotka ovat tunteneet minut pitkään. Saa olla juuri sellainen kuin on. Jotenkin uudet ideat pirskahtelivat pintaan, se tuntui pitkästä aikaa todella hyvältä.


Herkkujen tekemistä olen jatkanut vähän ja niin on syntynyt korviksia ja kaulakoruja. On se vaan melkolailla tarkkuutta vaativaa puuhaa, ihan välillä meinaa hermot mennä, kun tuskin silmin havaittava musta pilkku sekoittuu valkoiseen kohtaan (Argh!!!). Haaskaa on kummiskin.

Peruskorvakorut ovat saaneet myös uusia muotoja. On killutinta alaosassa sun muuta. Sekin on mukavaa puuhaa, kun yrittää keksiä, mitä tässäkin puuhassa voisi tehdä toisin.











Villis-tuoteperhe (hah ;D) sai uuden jäsenen, villiskorvikset! Saapa nähdä mitä ihmiset näistä joulumyyjäisissä sanovat. Myyjäisiin olemme siis kaverini kanssa taas menossa, jos muutaman lanttisen ansaitsisi (ja ne harrastustilan vuokraan sijoittaisi). Odotan jo myyjäisten tunnelmaa.



















Tänään oli kokeiluvuorossa tuollaiset kohovärit. Innostuin näihin Hobby Point:ssa ja päätin vihdoin kuvittaa kangaskassit, jotka jo vuoden ovat köllötelleet lipaston laatikossa. Kuten voi kuvitella, kaikki ei ehkä sujunut ihan kuin kuvitelmissa. Purkin kärki on ohut ja sinänsä helppokäyttöinen, mutta mulla ainakin sieltä pyrki truskahtelemaan väriä välillä isompiin kekoihin. Ne sai onneksi jotenkin korjailtua. Ehkä viivan ei tarvitsekaan olla tasapaksua ja "korkeaa", epätasaisuus tuo elävyyttä kuvaan. 


Kassit sai kylkiinsä tällaiset tytsyt, jokaisen naisen sisällähän asustaa pieni neitonen. Minua nämä simppelit kuvat puhuttavat ja luovat tilaa ajatella mitä haluaa. Tätä voisi olla kiinnostava tehdä enemmänkin.

Nyt täytyy jaksaa odottaa värien kuivumista ja sitten pääsee kokeilemaan värien pesunkestävyyttä..

Jospa tätä ilmaa, avaruutta ja ideoita riittäisi vähäksi aikaa. Luovuuteen on ihana sukeltaa, vaikka lopputulokset eivät ihan taidetta olisikaan.




Kommentit

Uutar sanoi…
Monenlaisia kivoja juttuja! Kiinnostavalta vaikuttaa tuo kohoväriaine ja lopputulos näyttää kivalta!

Suositut tekstit