Mosaiikkikulho vol.2


Noin kuukausi takaperin sain toisen kulhon lasituspoltosta kotiin ja sen jälkeen pöytä onkin lainehtinut mosaiikkitarvikkeita. Mosaiikki valmistui lopulta kahdessa päivässä, mutta idean synnyttely kesti sen kuukauden :D


Väriehdokkaina oli sininen ja oranssi, mutta lopulta tästä tuli tällainen aika hempeä versio. Jotenkin mulle tulee tästä mieleen Intialaisten basaareiden maustepöydät, vaikka värit eivät niin kirkkaita olekaan. Seuraavaan laitan varmasti niitä ihanan appelsiinin oransseja paloja.


Tässä mosaiikissa kokeilin erilaisia pintoja. Liimasin palat taas kaakeliliimalla ja saumasin mustalla saumauslaastilla. 


'

Aaettä näiden tekeminen ja se flowfiilis on mahtavaa.

Kommentit

Uutar sanoi…
Todella kaunis kulho! Suunnittelu vie kyllä monesti enemmän aikaa kuin itse tekeminen. Mutta niinhän se taitaa olla, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :)
Sari sanoi…
Kiitos! Niin se on, suunnitteleminen on tosi tärkeää. Kaikki todella onnistuneet työt on tullut suunniteltua hyvin. Olen niin hetken lapsi, että kaiken pitäisi olla valmista nyt heti, kärsivällisyyttä on saanut harjoitella :D

Suositut tekstit