Kotoillen syntyvät sukat ja pipot

Lokakuussa käytiin Kainuussa lomailemassa. Menomatkalla piipahdettiin pieni lenkki Pyhä-Häkin kansallispuistossa. Tässä metsässä oli jotain ihanan ikivanhaa ja tunnelmallista. On se vaan huimaa saada kävellä kullattuja teitä ja tunnustella samettisia sammalia. Ollaan aika onnekkaita, että asutaan tällaisessa osassa maapalloamme.


Lomareissulla loukkasin itseni sen verran, että tuli muutaman viikon sairausloma. Koska sohvalla istuminen ilman käsityötä ei oikein onnistu, pari juttua on jo valmistunut. Aluksi tein töihin pieniä mattoja ja virkattuja koreja barbie- ja petshop-leikkeihin. Ne valmistuivat niin nopeasti, että täytyi keksiä jotain muutakin.


Ja niinpä syntyivät nämä vähän villimmän väriset sukat talven iloksi lämmöksi. 


Toiseksi neuloin heijastavan pipon, Novitan mustalla hohto-langalla ja mustalla nallella. Ohjeena käytin Novitan ohjetta, tosin näillä langoilla ja 5-pyöröpuikoilla piposta tuli hiukkasen kireä. Seuraavaan lisäisin muutaman silmukan. Koristeeksi ompelin muutaman simpukkahelmen. Iltojen pimeydessä tämä pipo tuo hohtoa eloon :DPikkupompottelijalta terveisiä!

Kommentit

Uutar sanoi…
Tämä postaus olikin livahtanut ihan ohi! Nätti pipo helmikoristeineen ja kivat sukat! Kaunis tuo viimeinen syksyinen koirakuva - rapsutuksia pikkupompottelijalle!
Sari sanoi…
Pompottelija kiittää, tuhisee tuossa vieressä aamulenkin jäljiltä uupuneena :)

Suositut tekstit