Raitaa!!

Tilasin mekon/tunikan Papun alennusmyynnistä. Väreinä vihreä ja vaaleanpunainen oli mielenkiintoinen yhdistelmä ja vinoraita jotenkin miellytti silmää.


Jo ennen mekon saapumista olivat säärystimet puikoilla. Ajatus oli tehdä vaaleanpunaiset ja vihreät säärystimet, mutta kirjoneulonta on kiinnostanut minua pitkään ja ajattelin, että tässä olisi hyvä harjoitella sitä. Se olikin ihan hauskaa, vaikkakin oli vaikeaa saada työhön säärystimiin tarvittavaa löysyyttä. No, kaksinkertaisina nämä ainakin lämmittävät hyvin :)
3,5 puikot, lankana 7-veljestä, silmukoita 60. 
Ostin muuten kesällä Suomalaisesta kirjakaupasta tuollaisen kasvikuntapostikortit-laatikon. Kortit ovat todella kauniita, siementen ja kukkien muodot sopivat minkä vain käsityön suunnitteluun. Mietin pitkään, mitä tekisin korteilla, koska oli tietysti päivänselvää ettei niitä raaski lähettää kenellekään eivätkä ne ole yksin niin hienoja kuin yhdessä.


 No tässä yhtenä iltana mulle tuli idea. Valitsin korteista fiiliksen perusteella noin puolet ja laitoin ne seinälle. Jotenkin tosi kiehtovia ovat katsella. Luonto on ihmeellinen.

Kommentit

Uutar sanoi…
Kauniit vinoraitasäärystimet! Ja upeat kortit, noin seinälle aseteltuina inspiroivan näköinen kokoelma luonnon aarteita - hieno!
Sari sanoi…
Kiitos! Nuo kortit on kyllä upeat.

Suositut tekstit