Taidenäyttelyssä



Viikonloppu vierähti rentoutuen ystävän mökillä. Aurinko paistoi ja oli ihana istua ulkona kuunnellen pörriäisten heräämistä ja lintujen aamurupattelua. Sellaisia hienoja hetkiä.

Lauantain pakkasaamuna suuntasimme Opistolle Taidenäyttelyyn. Oli ihanaa päästä niihin maisemiin taas ja nähdä opiskelukamuja. Näyttely oli hieno, luovia ja taitavasti tehtyjä töitä pullollaan. Tuossa yllä on Petäjä-opiston lasten pöllöjä, ne oli niiin liikuttavia, että oli pakko laittaa ne tähän. Yksi aihe, monta iloista näkemystä.


Mosaiikkityöt viehättivät myös, tässä työssä värit ja palojen muodot olivat todellakin minun mieleeni. Yksinkertaista, mutta kaunista. Tämäkin Petäjä-opiston näyttelystä.


Näyttelyn töiden joukosta löytyi myös omia töitä. Nämä raku-keraamiset ötökät ovat pysähtyneet hetkeksi lämpimälle navetan seinälaudalle ja pienemmät öttiäiset pitävät torikokousta. 

Ötököiden idea lähti Tampereen käsityömessuilta, missä minuun teki vaikutuksen erään keraamikon suuret metallijalkaiset kuoriaiset. Idea jäi elämään ja näitä voisin tehdä lisääkin.



Pizzat kutsuivat kaupungissa nälkäisiä näyttelyn katsojia, joten kupuset täyteen ja sen jälkeen nauttimaan auringosta ja maailmanparantamisesta. Puulämmitteinen sauna, auringonlasku ja lasillinen helmeilevää viiniä. Kyllä se oli siinä.


Kommentit

Suositut tekstit