Pääsiäislomareissulla siellä ja täällä



Kummasti sitä on ihminen loman tarpeessa silloin ja tällöin. Nyt tuli taas pääsiäisloma ihan kohdalleen. Piipahdin pääkaupunkiseudulla ja sitten kaarsin Kouvolan maaseudun kautta kotio. Rinkka pääsi taas toveriksi niin junaan kuin bussiinkin.


 Käytiin kaverin kanssa tutkailemassa Kaapelitehtaan kirppistä. Ekaa kertaa jonotin kirppikselle, tosin auringonpaisteessa se ei niin ikävää ollut ollenkaan. Siinä odotellessa sai sitä paitsi sekä vaalimainontaa että tutkailla kirpputorilta poistuvien ostokset ja ihanan piristävät vaatetyylit. 


Reissukaverina olivat myös juna-bussisukat, toisesta tosin vielä puuttuu osa.. Samasta langasta kuin vielä bloggaamaton neulemekkoni.




Kouvolan liepeillä sain tutustua opiskeluystäväni remontoituun kotoseen ja hienoon kirjaverstaaseen :) 


Erittäin tuulisena keskiviikkona uskaltauduttiin jopa metsäretkelle, käveltiin sen verran, että kehdattiin paistaa mahtavat makkarat. 

Mukavat maisemat, odottivat kevään värejä vielä. Kalliot sammalpeteineen olivat kyllä kutsuvat myös tähän aikaan vuodesta.

Kannattipas taas lähteä, nyt voi taas rauhassa seurailla kevään tuloa täällä omilla nurkilla ja koittaa aktivoitua talven löpöttelyn jälkeen. 

Auringon valoa toivoessa, mukavaa sunnuntain jatkoa!!


Kommentit

Suositut tekstit