Tampereen käsityömessuilla 14.11.2014

Olipas ihana päivä. Työpäivän jälkeen iloisten sattumusten kautta sain kyydin ja hauskaa seuraa käsityömessuille. Kolme tuntia erilaisia käsitöitä, kauniita esineitä, piristäviä ideoita ja innostuneita ihmisiä. Oli hienoa myös nähdä sattumalta niitä ihmisiä, jotka liittyvät rakkaaseen opiskeluaikaani.


Messuilla näkyi vanhoja tuttuja tekijöitä ja ainakin minulle uusia juttuja. Tällä kertaa tein jopa useita ostoksia. Erityisen tyytyväinen olen, kun vihdoinkin sain valittua Korumetsän valikoimista korvikset. Kaksi tai kolme vuotta olen koruja ihaillut, mutta vasta nyt sain ihka omat yksilöt.


Joutomaan korteista olen aina pitänyt, mutta nyt messukaverin innoittamana ostin isomman printin. Samassa flow:ssa sain sen kehyksiin keittiön seinälle, joka jo jonkin aikaa on kaivannut jotain kaunista.Mosaiikkimatskuja löytyi Mosartelta, lasimosaiikkipaloja, pieniä violetteja kikkaroita ja pihdit. Jotain on jo työn alla, siitä toivottavasti lisää ensi viikolla ;)Kaiken jälkeen vielä vihreää teetä ja tuliaisiksi tuodut marjamunkit ja rommirusina ammumellit. 
Nam. 
Hipsun sipsun unille, huomista vartomaan.
Kommentit

Suositut tekstit