Neulemekko - on the way


Tähän ystävältä tulleen kortin viisauteen haluan uskoa. Jospa neulemekonkin langat järjestyy silmukoiksi ennen kuin kesä saa.


Tässä suunnitelmassa ei ole päivämäärää, mutta noin suurpiirteisesti voisin sanoa, että varmaan elokuulla olen aloittanut. Siis kuitenkin vuonna 2014 ;) Viime viikonloppuna sain puikot heilumaan ja nyt takakappalettakin osa tehtynä.

Suunnitteilla mekko on ollut pidempäänkin, joskus menneisyydessä olen tehnyt kaksi virkattua mekkoa, toisen seiska veikasta ja toisen tekokuitu/puuvillalangasta. Virkattuna noin iso vaate kuitenkin tulee mielestäni aika raskaaksi ja siksi päädyin kokeilemaan neulomista. Pulmana on, että puudun helposti suurien töiden neulomiseen ja neuleet tahtoo lojua pitkin lipastoja kuukaudesta toiseen. Tämä on jo hyvällä mallilla.



Lankoina olen käyttänyt seiskaveikan kirjavaa lilaa ja luonnonvalkoista.


Tähän yläosaan ajattelin kirjailla jotain kiehkuroita keltaisella langalla. Taskut meinasin samalla värillä, vastavärinä lilalle, toisi pirteyttäja mielenkiintoa mekkoon. Haluaisin sellaista sitruunan keltaista, voi olla että saa värjätä itse, kun käy vaativaksi. Kool-Aidilla saattaisi saada..


Sellaisia tähän hetkeen. Hyvää Ystävänpäivää kaikille!


Kommentit

Suositut tekstit