Kangasväreillä maalattu ekokassi

Olen reppuihmisiä. Reppu on helppo kantaa ja se on tarpeen, koska jostain syystä sitä kannettavaa aina kertyy. Niin, ja joskus se reppukaan ei riitä. Reppuni vakiovarusteisiin kuuluukin ekokassi. Viimeiset vuodet sitä virkaa on pitänyt kaunis kassi, jonka sain Venetsiasta eräästä kirjakaupasta kaupanpäälliseksi. Ajattelin kuitenkin päästää sen kassin eläkkeelle ja ostin uusia blankkoja kasseja jollain tapaa koristeltaviksi. Eilen sain idean maalata kassi käsin kun sabluunaideaa ei meinannut syntyä. Ja niin innostuin maalaamaan kassin emo-tuotteen kangasväreillä(kassin sisällä oli leivinpaperi ettei maali mennyt läpi toiselle puolelle). Annoin siveltimen puhua. Intialaistyyppiset orientaalikuviot ovat mieleeni, siksi tämäkin sai sellaisia piirteitä. Aurinko on kuviona ihana ja lämmittää sittenkin kun sitä ei taivaalla näe. 


Maalien kuivuttua silitin kassin kahden leivinpaperin välissä kiinnittääkseni värin. Ja vot, valmista tuli!Kommentit

Leena Sarsila sanoi…
Hei, Onpa kaunis maalaus! Olen käyttänyt kangasvärejä joskus kauan sitten viimeksi ja siksi kysynkin, että oletko tosiaan maalannut tummalle kankaalle ja värit ovat noin loistavia ja peittäviä silti? terv.Leena
Sari sanoi…
Moikka! Kyllä tosiaan, maalasin mustan kassin peittoväreillä. Sekä punaisen että keltaisen sekaan laitoin osan helmiäispastaa, ehkä sekin vaikuttaa värin kirkkauteen :)

Suositut tekstit