Matkasukat, violetit kuinkas ollakaan.


Matkasukat ovat nyt valmiit! Tuli töppösten tyyliset, taitetulla varrella. Lankahan on sama kuin aikaisemmin tekemässäni neulemekossa (joka pitäisi saada kuvattua..), seiska veikkaa, tuollaista violetin kirjavaa.


Koristeeksi tein neulerusetit, mukaelin erään blogin rusetin ohjetta. 


Kantapää vahvistettuna ja varren ja päällisen joustoneule on 1 oikein 1 nurin. Oikeat silmukat neuloin kiertäen, silmukan takareunasta. Siitä tulee kauniit selkeät viivat ja mukavan napakka jousto. 


Ready and done. 

Kommentit

Hurmioitunut sanoi…
Eikä! Miten en ole tajunnut, että villasukkia voisi koristella vaikka tuollaisilla ruseteilla! Violetti viehättää värinä minuakin. Vaikka sukkia en osaakaan neuloa, kaapissa on sen verran monta paria jalkojen lämmittimiä, että osan voisi tuunata ruseteilla ja nauhoilla tyttömäisiksi. Kiitos vinkistä!
Sari sanoi…
Aika söpöset noilla saa, tulee ihan eri fiilis kuin tavisvillasukista ;) Tuli itsellekin vain mieleen, harvemmin kai villasukilla koristaudutaan. Villasukista puheen ollen, kun olin tuolla Kouvolassa kaverin luona vierailemassa, niin hänellä oli eteisen hyllyssä kopallinen erivärisiä villasukkia. Ihanan näköisiä ja sopi ihanan sisustuksen osaksi :)

Suositut tekstit