Mimmi tuli taloon


Tammikuussa ihana Chow Chow karvapallero muutti omaan kotiin ja tähän kotiin jäi hiljaisuus. Ei tassujen töpötystä, ei ketään istumassa vieressä kun jääkaapin ovi aukeaa. No aikani pohdittuani ja onnekkaan sattuman vuoksi, tämä pieni tytöntyllerö muutti kaverikseni jo viikko sitten.


Mimmi tuli 16 viikkoisena ja on nyt jo 17 viikkoa vanha tai nuori miten sen nyt sanoisi. Innokas kaveri, jota kaikki ensin pelottaa ja hetken päästä ínnostaa. Herkkujen toivossa tekee jo kaikenlaista, mutta ilman herkkua istumistakin täytyy vähän harkita ;D Ensimmäinen viikko meni melkein nukkumatta, totuteltiin toisiimme ja Mimmi uuteen kotiin ja kerrostalon kamaliin ääniin. Kunnon yöunet maistuvat yllättävän hyviltä, omistajastakin.
Leon kävi moikkaamassa Mimmiä piakkoin jo ekalla viikolla. Mimmi ärisi puruluunsa päältä ja Leon vesikiposta, joten aika tasan meni pelimerkit. Lopuksi jo kaveerattiinkin. 
Pientä arkaparkaa on täytynyt vähän karaistaa. On jo tutkittu Citymarketin parkkipaikka, käyty pentutapaamisessa ja tänään bussilla Tampereella. Huh, huh. Hienosti on tytsy kyllä pärjäillyt ja alla on kaiken tämän tulos :)

Kommentit

Suositut tekstit