Herkkuja!


Nämä massakarkit meinaa napostella lautaselta ihan vahingossa, niin näköisiä niistä saa :) Aloin väsäillä näitä syksyn kurssia silmällä pitäen,herkkukoruja olisi silloin tarkoitus tehdä porukalla. 

 Elvari ja moni muukin näitä jo tekee myyntiin, mutta suosittelen ihan kaikille sadepäivän puuhaksi. Kannattaa katsoa muutama youtube-video ensin, niistä saa vähän käsitystä työvälineistä ja      
-tavoista. Sen verran kyllä huomasin, että aika tarkka saa olla tai massat sekoittuvat keskenään. Näin esimerkiksi tummat värit kannattaa työstää ennen vaaleita jos mahdollista.
  


Mä innostuin asiasta niin paljon, että eilen kiepahdin hakemassa kirjastosta Pörrö Sahlbergin kirjan Valloittavat korut askartelumassasta. Kirja täytyy opiskella kesän aikana, siellä näytti olevan paljon vinkkejä massan työstämiseen ja työkaluihin.
Nämä kyseiset herkut on muovailtu Fimo- massasta, kovetettu 130 asteisessa uunissa noin puoli tuntia ja osan olen lakannut vesipohjaisella fimolakalla. Korviksia ja kaulakoruja varten kiinnitin piikin tai tein reiän jo ennen kovettamista, nyt puuttuvat enää koukut ja nauhat. 

Herkullista kesäpäivää kaikille!!

Kommentit

Uutar sanoi…
Herkullisen näköisiä - ja kauniita - herkkuja!

Suositut tekstit