Rannassa


Tämä aamu valkeni harmaana, mutta pieni kävelylenkki vaati toteutumistaan aamusta saakka. Katselin reittiä puhelinluettelon kartasta, en ollut kai ihan valmis villiin seikkailuun. Löysin kävelyreitin, joka menisi lähiuimarantani kautta ja päätin suunnata sinne. 

Puikkelehdin omakotitaloalueen läpi ja uimaranta tuli eteeni yllättäen. Laskeuduin sinne vinoja rappusia ja menin laiturille tarkastelemaan tilannetta. Hoitamaton ranta ja savisennäköinen pohja antoivat olettaa ettei ranta tulisi olemaan yleisömenestys kesälläkään. Sen parempi, voisin ehkä joskus mennä lueskelemaan laiturille auringonpaisteeseen.

Uimarannalta jatkoin edelliseltä lenkiltä tutulle joen penkereelle. Lähdin seuraamaan pientä rannassa kulkevaa polkua ja sieltä löytyikin kaikkea kaunista. Tuuli tuiversi kuivissa puissa ja heinissä.









Kotona odottivat pyykkipuuhat ja rento lauantai-iltapäivä. Luovat ajatukset piilottelevat kuitenkin kaikkialla. Yöllä herätessäni aloin pohtia torkkupeiton tekemistä vanhoista puuvillaverhoista. Jos vaikka jotain vanua sisälle ja lakanasta toinen puoli.. Hmm..  

Kommentit

Suositut tekstit